Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Controllerdagene (Oslo)

8. mai 2017 - 9. mai 2017

Denne konferansen styrker din kompetanse innen:

  • Helhetlig virksomhetsstyring – du lærer mer om sentrale temaer som Business forecasting, KPIer og ledelsesrapportering, samt bedre styring gjennom gode regnskapsdata
  • Markeds- og forretningsforståelse – du får bedre innsikt i hva som skjer i norsk næringsliv og hvilke konsekvenser det har for ulike bransjer og virksomheter.
  • Personlig utvikling – du lærer hvordan du skal kommunisere for å få gjennomslag, samt hvordan du presenterer dine funn og ideer til ikke-økonomer.

Velkommen til Controllerdagene – årets store møteplass for controllere og økonomiansvarlige!

Konferansen våren 2016 var en kjempesuksess med nærmere 150 controllere og økonomiansvarlige tilstede. Konferansen fikk fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne, og vi er for tiden i gang med å sette sammen program for konferansen våren 2017.

Programmet utvikles i tett dialog med controllere og andre økonomieksperter for at du skal få størst mulig utbytte av å delta.

Hvert år presenterer vi noen av Norges dyktigste formidlere innen bransjen som vil fokusere på din rolle og dine utfordringer i økonomifunksjonen, slik at du kan fortsette å utvikle deg både faglig og personlig.

Jobber du med økonomiske analyser, rapportering og formidling av økonomisk informasjon? Bli med på Controllerdagene, og øk din faglige og personlige kompetanse som du kan bruke for å utvikle deg videre.

Sjekk innom denne siden for dato og program våren 2017, eller legg igjen din e-post nedenfor så holder vi deg oppdatert. Vel møtt til Controllerdagene 2017.

Få faglig påfyll, bli inspirert og hold deg oppdatert på hva som rører seg i ditt yrke.

——————————-

“ Veldig bra foredragsholdere og relevante temaer. Ekstra poeng for at man selv kunne “sette sammen” sitt kurs med ulike seksjoner. ”

Mari Austrumdal, Business Controller, SEB Kort

Arrangør

Confex
Hjemmeside:
confex.no

Sted

KS-Agenda Møtesenter
Haakon VIIs gate 9
Oslo, 0114 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.ksagenda.no/
Comodo SSL