Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kurs i presentasjonsteknikk (Kristiansand)

31. oktober 2017, 09:00 - 15:00

Hvordan nå enda bedre frem til kunder og kolleger?

Meld deg på her…

Vil du lære deg kunsten å presentere foran et publikum? Samt få nyttige verktøy for å håndtere egen nervøsitet og usikkerhet slik at du blir mer overbevisende? Bli mer bevisst på din presentasjonsform rundt møtebordet og foran en forsamling!

På kurset i presentasjonsteknikk vil du få praktisk trening på hvordan du engasjerer tilhører og fremstår som en trygg og profesjonell formidler. Gjennom konkrete tips lærer du å få større trygghet og økt troverdighet når et budskap legges frem. Kurset gir innsikt i hvordan andre opplever den enkeltes kommunikasjon, og du får gode råd om hvordan man kan beherske ulike situasjoner når man har ordet.

Du vil lære å
  • Bygge opp og forberede en god presentasjon
  • Håndtere egen nervøsitet og oppmerksomhet
  • Fange og holde på tilhørernes oppmerksomhet
  • Takle spørsmål, avbrytelser og negative tilhørere
  • Bli bevisst på dine egne forbedringsområder

Etter kurset har du en verktøykasse som gjør deg tryggere og mer profesjonell i dine presentasjoner. Vi har maks 12 deltakere per kurs for at hver enkelt skal få optimalt utbytte.

Kursholder er Cecilie Thunem-Saanum. Cecilie er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk, med temaer som tidsstyring, kundeservice, salg, selvledelse og presentasjonsteknikk. Hun har jobbet som salgssjef, markedssjef, teamleder og driftssjef, og har flere års erfaring som leder innen reise- og kulturliv. Cecilie er også fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter, og forfatteren bak den kritikerroste boken «Tid til alt».

 

 

Detaljer

Dato:
31. oktober 2017
Tid
09:00 - 15:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://webcode.no/kurs/kurs-presentasjonsteknikk-cecilie-ts/

Arrangør

WebCode
Hjemmeside:
https://webcode.no

Sted

WebCode / CoWorx
Markens gate 8
Kristiansand, 4610
+ Google Map
Comodo SSL