Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Prioritering i en travel hverdag (Kristiansand)

16. november 2017, 09:00 - 12:00

Hvordan prioritere og kommunisere når «alt» er like viktig?

Meld deg på her…

Vil du lære deg hvordan man kommer seg gjennom dagens viktigste gjøremål når “alle” vil ha en bit av deg? Samt hvordan du tar tilbake kontrollen over egen tid? De fleste av oss gaper over for mye. Vi stuper inn og ut av møter, telefonsamtaler, hasteoppgaver på jobben og vennetreff. Indre og ytre forventningspress gjør at vi forsøker å være alle steder på èn gang, med alle våre ulike roller.

På kurset “Tid til alt” får du konkrete tips for en mer effektiv hverdag hvor mange krever mye av oss, samt teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser slik at du kan ta tilbake kontrollen over egen tid. Kurset gir innsikt i effektive strategier for å beholde produktiviteten, og verktøyene du trenger for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag, samt nøkkelen til hvordan vi kan være travle, uten å bli stresset.

Du vil lære
  • Å kartlegge tidsbruken din for ulike oppdager
  • Konkrete verktøy for tidsstyring og prioritering
  • Personlig grensesetting og delegering
  • Å bli bevisst dine styrker og utfordringer
  • Effekten av gode vaner og pauser

Vi har maks 12 deltakere per kurs for at hver enkelt skal få optimalt utbytte.

Kursholder er Cecilie Thunem-Saanum. Cecilie er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk, med temaer som tidsstyring, kundeservice, salg, selvledelse og presentasjonsteknikk. Hun har jobbet som salgssjef, markedssjef, teamleder og driftssjef, og har flere års erfaring som leder innen reise- og kulturliv. Cecilie er også fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter, og forfatteren bak den kritikerroste boken «Tid til alt».

Detaljer

Dato:
16. november 2017
Tid
09:00 - 12:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://webcode.no/kurs/alt-prioritering-travel-hverdag-cecilie-ts/

Arrangør

WebCode
Hjemmeside:
https://webcode.no

Sted

WebCode / CoWorx
Markens gate 8
Kristiansand, 4610
+ Google Map
Comodo SSL