Folk vil ha folk

Varmt velkommen til min nye hjemmeside.
«Vær mer av den du er», oppfordrer jeg rett som det er dem jeg møter i min jobb. Det handler om å våge å være genuin i egen kommunikasjon, vise mer av seg selv med sine styrker, feil og mangler. For, ekte kommunikasjon selger og bygger tillit – korrekt gjør ikke.

Disse ordene, eller noe liknende har mange av dere lest eller hørt fra meg før.
Det er bare det, at nå er det en forskjell. Ordene har hittil vært kun for å hjelpe dere.

Nå er det jeg som skal være enda mer av den jeg er. Det er jeg som skal våge å være så ufiltrert som jeg er på scenen – også digitalt.
Og det krever mot. Mye mot, for meg.

Visst har jeg vært ekte hele veien. Men også moderat, i min måte å presentere hjemmesiden min på.
For dem som nå håper på noe sensasjonelt eller kontroversielt: Neida, det blir ikke det (utover at det i enkelte kretser er kontroversielt nok å vise seg frem).
Men det blir et bredere bilde. Mer av den jeg er, et videre perspektiv ut fra meg, og inn til deg.

Jeg er så heldig å få jobbe med alt fra topplederen til taxisjåføren. Og så jobber jeg med advokaten på Aker Brygge, med professoren i Trondheim, med gründeren i de innerste vestlandske fjorder og med den nordnorske sosionomen hos NAV.

Alle disse, og alle dere andre, har vært i tankene mine, når jeg nå relanserer meg selv som merkevare. Men så er det bare det, digitalt som analogt:
Når vi begynner å lure på hva andre vil tenke og tro blir vi ofte selvsentrerte. Da er det fort gjort å moderere seg, tilpasse seg.

For å gi noe til deg og de andre, må jeg være meg. Helt meg. Slik jeg er i foredragene mine. Slik jeg er på Instagram – som aldri var ment for mine oppdragsgivere, men som (nettopp derfor?) ble det også.

Jeg må glemme hva jeg tror er korrekt, hva som selger. Så husker jeg heller på alle dere som har gitt respons på mine foredrag, min bok, mine bilder, mine tekster. Folk vil ha folk er min erfaring – og jeg er folk.

Så, jeg håper at mange av dere vil fortsette å følge min vei videre. Nå går jeg «all in». Nå gjør jeg det jeg så absolutt har tro på, men som likevel koster litt av meg.

For, når jeg gir alt jeg har i foredrag, kurs eller rådgivning? Da er det over etterpå, det skjedde bare i øyeblikket, det jeg gir. Det er mer rom for å stå fast, og for å glemme noe, gjøre en feil. Gå videre, for det kan ikke skjermdumpes, det jeg sa.

Å våge å kalle meg alt det jeg gjør på denne nye hjemmesiden – alt fra foredragsholder til mentor til isbader, og mere til? Å skrive det øverst på siden? Ja, det krever mot, for meg. Men det er dette jeg vil.  Det er jo dette jeg er.

Jeg er ikke knallfarget, jeg er visst mer beige. Men jeg har min plass – jeg er målrettet og modig, og jeg er takknemlig og mild. Så, farvel gamle hjemmeside, du har gjort ditt. Her er jeg, med alt mitt. Det tok bare 15 år.

Som før kommer her fagartikler om tidsbruk og kommunikasjon, nå på en egen fagblogg. Her kommer tydeligere beskrivelser av foredragene mine. Og her kommer en ny kategori; Inspirasjon. I den kategorien kan du risikere å støte på både oppskrifter, mykere artikler om hverdagstemaer som ryddetips og vinterbading. Og så kommer det garantert noen blomster – ispedd tanker om å leve i tråd med egne verdier, og å verdsette øyeblikket.

For, livet varer visst bare et øyeblikk her på jorden.
Håper vi kan fortsette å dele mer av den tiden med hverandre i både analoge og digitale treff.

Et PS må til:
Nå rett før lansering ble det plutselig overveldende å bygge en side hvor jeg er enda mer ufiltrert enn før – å relansere seg selv som produkt er ikke hverdagskost, synes jeg.

Takknemlige tårer har silt, mest fordi jeg har fått fantastisk mange hyggelige heiarop på vei mot ny nettside. Send meg gjerne tips om hva dere vil lese mer om – både på fagbloggen og på inspirasjonssiden.

Velkommen til mine andre kanaler, også.
Besøk meg gjerne på Facebook, Twitter, bloggen eller Instagram.
Ta gjerne kontakt for en prat, eller for sparring, kurs og foredrag.
Du finner meg også her, og du kan lese flere tips i boken min, «Tid til alt».